2 porcijoms reikės:
- 6 valg. š. majonezo
- 0,5 arb. š. itališkų žolelių mišinio
- 1 skiltelės česnako
- 4 riekių juodos duonos
- 8 kvadratinių riekelių čederio sūrio
- 2 vidutinių pomidorų
- 4 romėninių salotų lapų
- 6 gab. plonai pjaustyto itališko rūkyto kumpio
- 12 gab. saliamio
- 4 arb. š. gruzdintų svogūnų
Majonezą sumaišykite su itališkomis žolelėmis, įspauskite arba įdėkite smulkiai sukapotą česnako skiltelę. Išmaišykite ir aptepkite visas duonos riekes. Dėkite po 2 gabalėlius sūrio, Tuomet dėkite riekelėmis pjaustytus pomidorus, salotų lapus, kumpio gabalėlius, saliamį, berkite gruzdintus svogūnus, vėl dėkite sūrį ir užvožkite kita aptepta duonos rieke.
Kepkite „Panini“ keptuvėje kol duona paskrus, o sūris ims lydytis.